Vision for Work   Loopbaanoriëntatie

Denk je weleens na over ander werk, maar twijfel je over de volgende stap? Wil je je in je huidige werk verder ontwikkelen en je persoonlijke effectiviteit vergroten? In dergelijke situaties kun je terecht bij SVision Management Consultants. In een individueel gesprek bespreek je samen met een ervaren loopbaanadviseur je loopbaandilemma’s.  Bovendien bieden wij je de mogelijkheid een Zakelijk Talenten Evaluatie uit te voeren. Dit vergroot je zelfinzicht. Je krijgt helder wie je bent, waar je talenten liggen en wat je blinde vlek is. Wij stimuleren je om in beweging te komen en de juiste stappen te zetten. Dit doen we met behulp van het zelfontwikkelde Career Development  Program. Dit programma is inmiddels succesvol toegepast bij meerdere grote concerns (Shell, Unilever, Nationale Nederlanden, ING Bank, e.d.) en in het MKB.

Meer informatie: http://www.svision.nl/business/wat+doen+wij/coaching+%26+ontwikkeling/


 

 

Vision for Work    Sollicitatietraining

Je gaat solliciteren? Dan is het van groot belang dat je goed inzicht hebt in je talenten en gaven. Onze Talenten Evaluatie geeft een helder en betrouwbaar beeld van je sterke punten. In je sollicitatiebrief koppel je deze sterke punten aan de competentieprofielen van je beoogde nieuwe werkgever. Op die manier kun je heel gericht en met vertrouwen solliciteren.

Ook in een sollicitatiegesprek is het van belang dat je voldoende de kans krijgt je talenten te etaleren. Talenten die aansluiten bij de wensen van de werkgever. We geven je tips en adviezen. Zo kun je je gedegen voorbereiden op het gesprek. Niet voor niets hebben we een spotlight in ons logo. Het is immers onze passie een spotlight voor je te creëren. En zo jouw kans op passend werk te vergroten. Werk dat aansluit bij je talenten. En daarmee bij je unieke bestemming.

Meer informatie: http://www.svision.nl/business/wat+doen+wij/coaching+%26+ontwikkeling/