Groepstraining 'Wat is mijn bestemming'

 

Wat zijn jouw talenten? Wat maakt jou uniek? Dat is belangrijk om te weten, want talenten vormen ook de drijfveren van waaruit we handelen. Maar je wilt misschien niet alleen je talenten en gaven kennen, maar ook waarvoor ze dienen en wat Gods bedoeling daarmee is. Wij zien graag dat jij jezelf optimaal leert kennen en gaat handelen naar je talenten. Want als je realiseert wat jouw unieke bestemming is , geeft dat diepe vreugde en voldoening. Én een doel; Gods doel voor jou. In de training ‘Wat is mijn bestemming’ leer je je talenten en gaven kennen. Je gaat erin werken en ontdekt op die manier je unieke bestemming. Je kunt dan heel gericht werken aan je droom.

Inzicht in je talenten en gaven

De training ‘Wat is mijn bestemming’ begint met het afnemen van een test. Een bijzondere test die jouw unieke talenten en gaven inzichtelijk maakt. Je ontdekt welke taken, verantwoordelijkheden en rollen het best bij je passen. Deze vormen de bouwstenen van jouw unieke bestemming, privé en in het werk. Je leert je ‘blinde vlek’ kennen: je zwakke plek waarvan je je niet bewust bent en die jouw ontwikkeling ernstig  kan belemmeren. We werken daar samen aan. Immers, we zien je graag groeien. De test biedt ook inzicht in eventuele leidinggevende capaciteiten en geeft aanwijzingen over artistieke talenten. 

De training

De training ‘Wat is mijn bestemming’ beslaat één hele zaterdag en drie vervolgbijeenkomsten. We nemen de test af en bespreken de uitslag in de groep. We geven uitleg over je talenten en wie je bent. Vervolgens komen we drie avonden bijeen om te werken aan jouw droom. 

Locaties

We geven deze training in de plaatsen Ermelo,  Barneveld,  Veenendaal  en Amersfoort. Woon je niet in of vlakbij een van deze gemeenten? Neem gerust contacten met ons op. Wij onderzoeken dan of we deze cursus eventueel bij jou in de buurt  kunnen geven. Meer informatie en prijzen: Bel ons.

Volgt u liever een individueel traject? Klik dan hier.

 

We hebben ook nog andere trainingen....klik hier>>